Coaching för idrottare!

Har du drömmen att nå lite längre, att vinna lite mer och hela tiden pressa din prestation till det yttersta? Som elitidrottare och äventyrare har jag jobbat med en verktygslåda full av strategier kontinuerligt under 25 års tid. Det har bland annat gjort det möjligt för mig att delta i fyra paralympics, att som första person i rullstol bestiga Kebnekaise, att simma över Ålands hav och dundra in ett silver på Ironman VM – Hawaii.

Känner du att du skulle behöva lite extra input i din idrottskarriär?

COACHING för idrottare

Många idrottare kan prestera helt fantastiskt ibland för att i nästa stund prestera på botten av sin förmåga. Som elitidrottare funkar det inte. Vi behöver prestera på topp dag in och dag ut. 

Det är en utmaning som alla idrottare brottas med. Hur gör man det? Och framförallt hur gör man det på ett hållbart sätt? 

Som mental coach vägleder jag dig i just det. Vi jobbar tillsammans med dig och ditt självledarskap för att optimera din prestation och minst lika viktigt ditt välmående. 

I mitt mentala coachingprogram går vi bland annat igenom följande: 

  • Hur du sätter dig själv i rätt mentalt tillstånd för att prestera på topp gång på gång.
  • Hur du blir bättre på att hantera spänning och nervositet samt omvandlar det till energi 
  • Hur du hanterar motgångar och låter det bli bränsle för att lyckas bättre nästa gång 
  • Hur du får livet utanför idrotten att funka optimalt 
  • Hur du snabbt vänder en dag från dålig till bra 


Målsättningen med coaching-programmet är att ge dig mentala verktyg för att kunna ta dig an livet och din idrottskarriär på ett helt nytt sätt. 
 

Som elitidrottare och äventyrare har jag själv jobbat med dessa strategier kontinuerligt under 25 års tid. Det har bland annat gjort det möjligt för mig att delta i fyra paralympics, att som första person i rullstol bestiga Kebnekaise, att simma över Ålands hav och att bli utsedd till årets föreläsare. I allt jag gör arbetar jag mentalt för att optimera det vilket har gett enorma resultat. Nu ser jag fram emot att hjälpa dig uppnå de resultat som just du vill uppnå! 

Aron  

PS – För att få mental coaching av mig ansöker du genom att mejla till aron@aronanderson.se platserna är begränsade och minimi-kostnaden är 45 000kr/år. Beskrev vem du är och vad du vill ha hjälp med i mejlet 🙂 

Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassat upplägg