BOKA ARON

 • Icke bindande förfrågan
 • Svar inom tre timmar
 • Behovsanpassad föreläsning

  Namn

  E-post

  Telefon

  Företag, organisation eller skola

  DigitalPå plats

  I vilket sammanhang önskar ni anlita Aron?

  Ironman Hawaii 2017

  Enda sen jag var 14 år och höll på med friidrott har jag drömt om att tävla på det mytomspunna Ironman VM på Hawaii. Av någon anledning har det lockat att först simma 3,8km i havet, cykla 18 mil med bara armarna för att sen köra ett marathon med min rullstol. Sommaren 2016 körde jag Ironman i Kalmar och tyckte det var en väldigt häftig upplevelse.

  Att jag sen blev tilldelad ett wildcard till VM på Hawaii kändes så häftigt. Det är ett av det jobbigaste lopp jag någonsin har kört och värmen på lavafälten under cyklingen slet enormt. Känslan att rulla in i mål och höra ”Aron you are an Ironman” var ändå så värd allt slit! 

  Film inför projektet:

  Fakta

  Vad? Ironman VM på Hawaii 2017 
  Var?Hawaii
  När? 14 oktober 2017
  Hur?Simning 3,8km, armcykel 180km och rullstol 42km
  Mål?Att uppfylla en dröm jag haft sen jag var 14 år.