IRONMAN HAWAII 2017

Enda sen jag var 14 år och höll på med friidrott har jag drömt om att tävla på det mytomspunna Ironman VM på Hawaii. Av någon anledning har det lockat att först simma 3,8km i havet, cykla 18 mil med bara armarna för att sen köra ett marathon med min rullstol. Sommaren 2016 körde jag Ironman i Kalmar och tyckte det var en väldigt häftig upplevelse.

Att jag sen blev tilldelad ett wildcard till VM på Hawaii kändes så häftigt. Det är ett av det jobbigaste lopp jag någonsin har kört och värmen på lavafälten under cyklingen slet enormt. Känslan att rulla in i mål och höra ”Aron you are an Ironman” var ändå så värd allt slit! 

Film inför projektet:

Fakta

Vad? Ironman VM på Hawaii 2017
Var? Hawaii
När? Ingela af Geijerstam
Hur? 1
Mål? 9789189740082

 

BESTÄLL BOKEN FRÅN

Adlibris