KICK-OFF Ericsson Globe riktar sig till ALLA som vill få en bra start på något. Det kan vara elit-/ungdomslaget som står inför en ny säsong, eller en arbetsplats eller skola som vill komma igång efter semestern. Eller en förälder som vill ge sin ungdom motivation och perspektiv på tillvaron – eller tvärtom.

Föreläsning med Aron Anderson
I denna inspirerande föreläsning lär Aron Anderson dig att skapa målbilder och hitta din inre motivation/drivkraft, men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen.

Uppträdande av Danny Saucedo och Boris René
Aron delar kvällen med Danny och Boris som ger en fantastisk konsert.

Mingel i foajéerna

Möt och samtala med flera personer som har lyckats inom en rad områden: idrottsstjärnor, musiker, företagare, bloggare med flera. Alla finns tillgängliga för en pratstund i foajéerna före och efter föreläsning/uppträdande.

KICK-OFF Ericsson Globe är ett initiativ av Aron Anderson till förmån för Barncancerfonden.

Om Aron Anderson
Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol. Han tog då ett beslut som han har levt efter sedan dess: att se möjligheter istället för begränsningar, och att motivera såväl sig själv som andra. Aron berör människor i alla åldrar med sin entusiasm och sin outtröttliga optimism. Under 2016 var han programledare för Lilla Sportspegeln, erhöll Stora talarpriset, besteg Kilimanjaro och skidade 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen, bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning, men även att det inte alltid är målet som är det viktigaste utan förmågan att njuta av vägen dit. Aron är också framgångsrik ambassadör för Barncancerfonden och har samlat in miljontals kronor till verksamheten genom åren.

Sagts om Aron Anderson

”Kan jag, så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är du själv.”
Henrik Bunge, VD, Björn Borg
—–
”Aron är en av de finaste och modigaste grabbar jag träffat!”
Danny Saucedo, Artist
—–
”Mina prestationer är ingenting jämfört med Arons.”
Gabriel Landeskog, NHL-proffs och lagkapten, Colorado Avalanche
—–
”Aron är en outsinlig inspirations- och motivationskälla. Han berörde oss alla djupt genom att generöst dela med sig av sitt liv och sina erfarenheter. Ingenting verkar omöjligt nu längre när man träffat och lyssnat på Aron. Tack Aron, alla måste få chansen att ta del av dig.”
Aramia Zackariasdotter, Director, Head of ILS, Lifecycle Logistics, SAAB
—–
”Man blir så otroligt inspirerad och peppad av Aron. Utan honom hade jag aldrig vågat bestiga Kilimanjaro!”
Molly Sandén, Artist