Aron Anderson - Årets insamlare 2015

Igår var jag bjuden på gala! På branschorganisationen FRII insamlingsforum på Värmdö i Stockholm där årets insamlare skulle utses.

Det fanns tre kategorier: Årets insamlare – organisation, Årets företagssamarbete och Årets insamlare – volontär.

Jag var nominerad i den sistnämnda kategorin – och jag vann! Stolt som en tupp gick jag upp på scenen igår och mottog detta hederspris, men det här priset var inte bara till mig, utan det var till alla er som varit med och bidragit till mina insamlingar under hela 2015. Så tack!

Förra året samlade vi in 2,7 miljoner kronor till Barncancerfondens livsviktiga arbete och i år ska vi samla in ännu mer!

Här kan ni läsa juryns motivering om ni är nyfikna på den:

”Att dela med sig av egna erfarenheter för att skapa engagemang är inte så enkelt som det låter, men årets pristagare gör det med bravur. Att kombinera det med tuffa utmaningar, och att alltid, i alla lägen, framhäva organisationen skapar en ambassadör som är svårmatchad. En ”true influencer” som så gott som varje gång han framträder ger direkta avtryck på insamlingsresultaten gjorde valet lätt.”

Lite bilder från kvällen

 Aron Anderson - Årets insamlare 2015 tillsammans med Barncancerfonden  Aron Anderson - Årets insamlare 2015 Aron Anderson - Årets insamlare 2015 Aron Anderson - Årets insamlare 2015 Aron Anderson - Årets insamlare 2015 Aron Anderson - Årets insamlare 2015