fbpx

Aron Tiger bestiger berg

Äntligen är min barnbok Aron Tiger bestiger berg här! Boken är skriven av mig tillsammans med barnboksförfattaren Ebba Ómarsson för att inspirera alla barn oavsett förutsättningar att det är möjligt att uppnå sina mål och drömmar. Boken passar för alla barn från 3 år!

Hoppas du och dina barn gillar boken!

Aron Tiger bestiger berg

Äntligen är min barnbok Aron Tiger bestiger berg här! Boken är skriven av mig tillsammans med barnboksförfattaren Ebba Ómarsson för att inspirera alla barn oavsett förutsättningar att det är möjligt att uppnå sina mål och drömmar. Boken passar för alla barn från 3 år.

Boken kostar 149kr + 35kr frakt och beställ nu så har du boken i din brevlåda inom två veckor :)

Hoppas du och dina barn gillar boken!

Aron berättar om boken

– Jag har ofta fått höra det i mitt liv att det inte kommer gå för att jag sitter i rullstol och kan boken inspirera andra vore det så häftigt.

Den självupplevda boken handlar om den rullstolsburne tigern Aron som drömmer om att bli äventyrare. Han upptäcker dock snabbt att det inte är särskilt lätt att vara äventyrare när man sitter i rullstol för alla hans kompisar i skolan säger åt honom att det inte går att bestiga berg med rullstol. Till slut trotsar han dem ändå och tillsammans med sin äventyrskompis Anja ger han sig ut på bergsbestigning. 

Tanken med boken är att inspirera barn att våga följa just sina drömmar oavsett vad de har för förutsättningar. Och att fortsätta tro på sig själv även när andra säger att det är omöjligt.

Vill väcka positiva tankar

Boken har jag skrivit tillsammans med Ebba Ómarsson. Jag har länge haft tankar på att skriva en barnbok utan att få tummarna ur, men när Ebba kontaktade mig så var det bara att köra. Och jag hoppas att den ska väcka positiva tankar.

– Tanken att allt är möjligt. Jag vill inspirera barn att våga prova, att våga följa sina drömmar även om man kanske inte på pappret har rätt förutsättningar. Jag vill få korta att spela basket, personer med dyslexi att bli lärare och rullstolsburna att bestiga berg.

– Vi tycker den här boken är otroligt viktig och vi hoppas att alla barn ska få möjligheten att läsa den.

Tipsa gärna dina vänner och lägg ut på dina sociala medier.

Beställ boken – Aron Tiger bestiger berg

Pris: 149kr per bok inklusive moms. Frakt om 35kr tillkommer. Fraktkostnaden är samma oberoende av hur många böcker ni beställer. Leveranstiden är ca 1 vecka från beställningstillfället.