DRIVKRAFT

En föreläsning om att hitta sin inre drivkraft

DRIVKRAFT 1.0

VAD DRIVER DIG?

BEHÖVER NI DRIVKRAFT?

I en värld av snabb och konstant förändring är det lätt för många att tappa lite modet och ångan som skapar lust för utveckling hos oss. Drivkraft 1.0 är en inspirationsföreläsning om hur du skapar just drivkraft på såväl jobbet som hemma genom mål, syfte, perspektiv och teamwork. Vikten av att titta på sitt eget ansvar i uppgiften som ligger framför och visa vikten av att ta det ansvaret för att nå de stora målen.

Förutom Arons gripande historia får du ta del av hans bästa framgångsstrategier som han använt för i sina äventyr runt om på jorden.

“Det är inställningen till uppförsbackar och motgångar som avgör utgången för det vi tar oss för. Det gäller hela tiden att vara på tårna och optimera detaljerna för att skapa så bra förutsättningar man kan.” – Aron Anderson

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år både i Sverige och övriga Europa är Aron flitigt anlitad föreläsare. Alla föreläsningar specialanpassas i viss mån efter ert evenemang och er publik men grundbudskapet består – För att skapa framgång och utveckling behöver man först bygga en grund för drivkraft.

FÖRFRÅGAN OM FÖRELÄSNING

                

Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd.

Lars Kry

CEO, Sigma IT

Kan jag så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är dig själv.

Henrik Bunge

CEO, Björn Borg

Ämnen Aron föreläser om

Teamwork

Aron delar med sig av sina bästa knep för att lyfta varandra till oanade höjder.

Framgång

Under föreläsningen går Aron igenom några av sina viktigaste framgångsfaktorer som fått honom att lyckas som både äventyrare, programledare och entreprenör.

Äventyr

Ta del av rafflande berättelser från äventyr runt om i världen och lärdomar från när det kanske inte alltid gick som det var tänkt.

Inspiration

Du kommer garanterat gå från Arons föreläsning full av inspiration och nya infallsvinklar.

perspektiv

Perspektiv till att se situationer och händelser från en annan vinkel. Hur hittar vi perspektiv när allt ser mörkt ut?

Välgörenhet

Aron har samlat in mer än 12 miljoner kronor till Barncancerfonden samtidigt som han drivit ett framgångsrikt företag. Hur kan man kombinera CSR/välgörenhet och företagande?