Igår var jag på Oscarsteatern och hjälpte till hela dagen när Kagan event & agency körde sin input-dag med ett gäng superduktiga föreläsare på scenen. Jag håller själv på som bäst med att jobba på en föreläsning om mål och fokus. Därför var det extra spännande att få lyssna på föreläsningarna och snappa upp egna idéer. Nästa måndag kommer jag att hålla ett första smakprov av min nya föreläsning när jag pratar för eleverna på folkuniversitetets gymnasium i Stockholm.  Senaste månaden har jag jobbat på den minst en kvart om dagen och ofta mer så det kommer bli riktigt riktigt bra grejer!

Idag har jag grejat med mitt material. Tävlingsstol är verkligen en materialsport, det gäller att ha tävlingsstolen i perfekt skick samt handskarna och drivringarna som ofta behöver underhåll. Drivringarna består av en aluminiumring med en gummislang limmat ovanpå. Innan har jag limmat fast slangen med antingen kontaktlim eller superlim vilket har funkat sådär då gummit ofta börjat lossna efter några månader. Nu har jag istället limmat gummit med en sorts epoxy-lim och hoppas verkligen att det kommer fungera bättre. Fick tipset av en nya zeeländare som tyckte det funkade super. Peppar-peppar!

I helgen hade jag återigen kurs i kinesiologi. Vi gick igenom vilka strukturella behandlingar man kan göra såsom att rensa bort slagg mellan ryggkotorna och att behandla triggerpunkter. I morgon eftermiddag ska jag återigen träffa några från kursen för att fortsätta öva. Det är verkligen likt idrotten. För att blir duktig är det bara övning som gäller…

De senaste tre veckorna har jag kört ett träningsprogram som bestått av 10 pass träning uppdelat på 5 dagar. Får se om det blir ändring på det i morgon när jag ska ut till Ekerö och Ulf Kilman för att få nytt träningsprogram.

/Aron