Kom hem i söndags eftermiddag efter långa drygt 24 timmars resa. Resan gick oförtjänt väl, vilket mycket möjligt kan bero på att vi gjorde ett shopping stopp i Metzingen i södra Tyskland. Det är inte vilken stad som helst det, det är en outlet-stad fylld med outlets med super priser. Att vi gick runt där och gottade oss i billig shopping på Hugo Boss tror jag absolut gjorde att resan gick smidigt.
Sista veckans träning i Schweiz blev riktig monsterträning med 23 mil träning blandat i tävlingsstolen och handcykeln över fem dagar. Normalt på en hel sjudagarsvecka brukar jag ligga runt 20-22 mil och nu 23 mil på fem dagar. Det känns verkligen i kroppen. Kanske var lite dumt att köra så hört men i stunden kändes det rätt att bara köra på för att pressa gränsen.
Imorgon ska jag jobba min första dag på Mornington hotell i Bromma. Jag ska hjälpa dem med att gå igenom handikappanpassningen på hotellet. Det är ett spännande och nytänkande hotell som har nischat sig som Stockholms första affärssporthotell. De har bland annat ett väldigt fint gym och nyttig mat. Ser fram emot imorgon!