Igår var jag ute in the hood (i Hässelby) hos min tränare Alex (Cykelalex). Vi hade månatligt planeringsmöte där vi gick igenom hur senaste månaden gått, planering framåt, deadlines etc. Jag hade dock lite svårt att koncentrera mig på mötet på grund av hans helt fantastiska lägenhet. Det är en möblerad trea på 80 kvadrat som han hyr i andra hand från en 80-årig dam. I inredningen finns allt från ett gökur till en lavamat (uråldrig tvättmaskin som inte fungerar). Jag försökte

övertyga honom om att säga att det är han som inrett när han tar hem gäster. Han var lite tveksam men i min bok är det många pluspoäng med gökur (gungstol har han också).

Planeringen gick i alla fall bra. Vi kom fram till att jag kört alla mina träningspass fram till i måndags (26 träningspass på 21 dagar) då jag sträckte skuldran samt att det bara är att fortsätta på samma sätt (fast utan fler sträckningar).

Skuldran har läkt ihop riktigt bra. Jag körde stol igår och cykel idag utan några som helst känningar. Vi skippade styrkepasset igår för att vara på den säkra sidan och det blir istället styrka i morgon. Får hoppas det går bra – vill inte förlora några fler dyrbara pass.

zp8497586rq