På torsdag åker jag till Lissabon, Portugal för att på söndag där köra en halvmara. Loppet går första kilometrarna på Vasco da Gama bron och går efter det inne i centrala Lissabon. Jag körde loppet första gången förra året och ser verkligen fram emot att köra det igen. Ska bli riktigt trevligt att även få lite sol och slippa det svenska regnrusket i några dagar.

Tidigare idag pratade jag med Magnus Olsson som är förbundskapten för friidrottslandslaget. Vi pratade bland annat om mina möjligheter att komma med till VM som går på Nya Zeeland i januari. Jag har tidigare i år gjort en A-kvaltid på marathon och det är den distansen jag i så fall skulle köra där. På grund av min operation för tarmvred i somras vill han se att jag gör ett bra lopp nu i Lissabon för att visa att jag är på väg tillbaka. Jag känner mig i bra form och jag är inte orolig för att jag ska kunna köra bra frågan är bara hur bra :) Räknade nyss ut att det är 131 dagar kvar till VM-maran så det är fortfarande mycket tid kvar att förbättra mig på.

Kinesiologikursen i helgen var riktigt spännande. Vi fick lära oss att testa att de stora musklerna i kroppen och sen fixa till dem om de inte funkar som de ska. Nästa tillfälle kommer handla om allergier samt kroppsbalansering. Ser verkligen fram emot det!

Nu är det sömn som gäller inför jobb och packning i morgon!