Nu när träningen börjat kännas riktigt bra igen efter tarmvredet har jag börjat fundera på vad jag ska sätta för mål inför nästa säsong. Mål delar jag in i prestations och resultatmål. Prestationsmål är vad jag själv ska prestera till exempel att köra under 20 min på 10km landsväg. Resultatmål är vilken placering jag vill få i ett visst lopp till exempel ta mig till final på en sträcka på VM.

Än så länge har jag inte satt upp de exakta målen men planen är att sätta upp ungefärliga mål under den kommande månaden för att sedan sätta upp exakta mål till slutet på september.

En idée jag fick häromdan för att lättövergripligt ha koll på hur mycket tid jag har kvar till London 2012 är att sätta upp ett papper på väggen för varje månad som är kvar. På dessa papper ska jag skriva vad jag ska uppnå den månaden och vad som är viktigt att tänka på i det skedet. Jag har även bestämt mig för att skaffa en London 2012 affisch för extra peppning. Nur är det sömn och återhämtning på programmet!