Nu är äntligen det första avsnittet av min nya videoblogg ute! Woho! Jag är otroligt superexalterad över det och ser verkligen fram emot att släppa ett avsnitt i veckan där ni får följa mig bakom kulisserna på mina äventyr världen över.

Premiäravsnittet filmades i onsdags på Hammarbybacken när vi hade träning med mitt Kilimanjaro-Team. Som du ser i videon kommer Danny Saucedo & Molly Sandén vara med i projektet vilket känns riktigt skoj (dom är sjukt trevliga och kommer kunna bidra riktigt bra till insamlingen till Barncancerfonden).

Hoppas du gillar avsnittet! Skriv gärna i kommentarerna vad just du vill se mer av i min videoblogg :)

I nästa veckas blogg kommer ni få följa mig när jag seglar ÅF Offshore Race (tidigare kallat Gotland runt).

 

Dela gärna videon med dina vänner på Facebook och Twitter! :)

Är det något speciellt du vill att jag ska göra en videoblogg om? Skriv en kommentar nedan och berätta!